POLSKIE FORUM KILLARNEY, WITAJ !
Na razie póki co forum świeci pustkami, ale co się dziwić... działa zaledwie parę godzin. Pamiętajcie! Im więcej osób dowie się o jego istnieniu tym lepiej będzie ono funkcjonować. Możemy tutaj umawiać się na spotkania, publikować ogłoszenia o sprzedaży lub mieszkaniu. Jednym słowem komunikować się, rozmawiać i dyskutować PO POLSKU o czym tylko dusza zapragnie. Do dzieła !
Za pozdrowionka serdecznie dziękuję. Proszę o jedno... przekaż adres strony wszystkim znajomym! Tylko pamiętaj (cie!) adres strony to killarneypopolsku.pun.pl i tak należy go wpisywać w przeglądarce. Jeśli postawicie na początku www lub http strona się nie załaduje !
Wróciłam właśnie wczoraj z Killarney, jestem pod wrazeniem, bardzo mi się podobało, pogoda dopisała no i mam zamiar przeprowadzić sie do męża, jest w Killarney już od 2 lat, ale wiadomo przyjechać na tydzień w gości to nie to co mieszkać tam przez 2 może 3 lata, proszę was napiszcie ale szczerze o plisach i minusach życia w Irlandii o stosunkach między Polakami a Polakami jak również Polakami a Irlandczykami, mnie więcej na co mam być przygotowana.Z góry dziękuje
Ludzi będzie więcej jeśli sami będzie to forum reklamować poczta pantoflową! Zaczynaliśmy od 0, teraz mimo wszystko coś się dzieje. Więcej pochwał dla Ojca Założyciela, który baczy i czuwa